Povestea primului meu website creat dintr-o joacă.Totul a început prin 2009 după ce am citit un articol despre o aplicație care genera template-uri și care mi-a stârnit curiozitatea despre cum se face.

Am început să generez diverse modele de website-uri în format html pe care le rulam direct din calculatorul meu. Dar nu m-am oprit aici, ci am vrut să văd ce conțin acele fișiere generate și așa am descoperit coduri care nu-mi spuneau nimic. Așa am început să mă documentez despre HTML și CSS.

După o perioadă am ajuns la ideea că aveam atât de multe schimbări de făcut și informații de adăugat, încât devenise o muncă prea ineficientă să adaug și să modific în fișierele HTML, așa că am continuat documentația pentru CMS și m-am oprit la Joomla, însă aici intervenea PHP și MySQL.

În anul 2009, fiind angajat la un prieten, încercam să dezvoltam o afacere pe plan local, însă nu era deajuns cu reclama în ziar și i-am propus sa îi fac un site de prezentare. L-am construit în calculator, dar de data aceasta direct din editorul de texte și a fost un succes.

După această etapă, am considerat că trebuie să trec mai departe și după ce am terminat cu website-urile de prezentare statice și cele CMS, am trecut la documentarea despre magazinele online.